Met dank aan onze sponsoren.........

 

Klik op de afbeelding voor een overzicht van onze adverteerders.

 Het is onze missie om onze leerlingen zo zelfstandig mogelijk te laten participeren in de maatschappij. Vandaar dat het één van onze speerpunten is om de leerlingen toe te leiden naar een toekomstige werkplek/betekenisvolle dagbesteding. Externe stages maken daarom deel uit van ons onderwijsaanbod.  

Om de leerlingen naar hun externe stageplek te vervoeren hadden we behoefte aan een schoolbus. In samenwerking met Mobiel, Sport- en Institutionel Reclame BV zijn we daarom enkele maanden geleden gestart met een project om voor de school kosteloos een busje te regelen. Regionale ondernemers zijn benaderd om door een advertentie op het busje of door een donatie bij te dragen aan de realisatie van het project.

 Het project is inmiddels met succes afgerond. De school beschikt nu over een riante Fiat Talento, gedecoreerd met reclame-uitingen van ondernemingen in de regio. De schoolbus zal veelvuldig gebruikt worden in de regio en daarmee de bekendheid van deelnemende ondernemingen vergroten en bijdragen aan hun maatschappelijk betrokken imago. Een win-winsituatie!

 Op maandag 9 oktober jl. hebben we in aanwezigheid van de leerlingen en sponsors tijdens een feestelijke bijeenkomst de sleutel van het voertuig overhandigd gekregen.